Naar de inhoud springen

Pumps in de Jungle

boekTijdens een saaie schoolperiode van drie jaar waarbij Priscilla van Rijn veel tijd doorbracht op Schiphol, en daar alle koffiesmaakjes van de Starbucks uitprobeerde, kwam er net voor de kerst een keerpunt: vrijwilligerswerk in Nicaragua! Oftewel een welverdiende vakantie met alleen maar zon, zee, strand en luxe. Hier en daar nog een vrijwillig klusje en dat allemaal ergens in een tropisch land in het midden van Amerika waar haar slingerende Tarzan al in zijn boomhut op haar zat te wachten. Met Rachel en Patrique als steun en toeverlaat dachten zij dit makkelijk waar te kunnen maken.

Want hoe moeilijk kan vrijwilligerswerk nu eigenlijk zijn? Zelfs de schooldirecteur wisten zij te overtuigen van dit levens veranderende initiatief en vrijstelling was al snel geregeld. Het leek ze allemaal voor de wind te gaan, de groep was leuk, de verhalen waren top en ook het land en de klusjes konden zij makkelijk handelen. “En mochten de plaatjes en verhalen van de brochure toch tegenvallen, dan boeken we gewoon het Hilton, gaan we heerlijk twee weken shoppen en ons lekker laten verwennen” aldus de wijze woorden van Patrique. Konden zijn geruststellende woorden waargemaakt worden of zou hun ergste nachtmerrie uit gaan komen?

Hoe Priscilla van Rijn uiteindelijk, met de gezusters kreun en steun, haar pumps, designerjurkjes en make-up zou inruilen voor gympen, een pyjamabroek en modder in het gezicht en uiteindelijk haar ergste nachtmerrie een mooie droom zag worden….

Lees hier het eerste hoofdstuk: Pumps in de Jungle

Klik hier om te Bestellen! (let op: nog enkele stuks)