Naar de inhoud springen

Manifesteer jouw Droomleven!

Hoe werkt dat nou manifesteren en wat is het?

Alles om ons heen, en ook wijzelf, bestaan uit energie, energie die trilt op een bepaalde frequentie. Die frequentie wil alleen op dezelfde frequentie blijven trillen. Emoties hebben allemaal een andere frequentie waarop zij trillen. Boosheid en angst zijn hele lage frequenties, liefde en blijdschap zijn hele hoge frequenties. Doordat alles op dezelfde frequentie wil blijven trillen zoeken de frequenties elkaar op. Dus als jij boos bent (lage frequentie) wordt er automatisch gezocht naar andere frequenties die ook heel laag zijn, zoals verdriet en (geld)zorgen. Dit kun je alleen doorbreken door positief te denken, dus blij zijn en houden van.

Door het verhogen van je energie, waarmee je dus op de juiste frequentie gaat zitten, gaan de energiedeeltjes (waaruit wij bestaan) vibreren. Bij positiviteit vibreren ze hoog en bij negativiteit laag. Het werk net als een magneet als je hoog vibreert trek je positiviteit aan, vibreer je laag, trek je negativiteit aan. Het verhogen van je energie kan op verschillende manieren, maar de allerbeste is positief denken. In mijn boek ga ik hier verder op in.

Niet iedereen vindt het makkelijk om positief te denken en daarom hebben wij een kaartendeck ontwikkeld speciaal met opdrachten en anders denken, om jouw frequentie te verhogen. Jouw blijheid gaat automatisch meer blijheid naar je toe trekken. Door dit in te zetten kun jij ook al jouw dromen bereiken.
Wil jij ook anders denken, positiever in het leven staan en daarmee meer positiviteit aantrekken? Begin dan nu met jouw leven te veranderen!

Trek elke dag een kaart. Deze kaart wordt aan jou gegeven door je onderbewustzijn. Jouw onderbewustzijn wordt veelal weggedrukt door jouw bewustzijn, jouw ego vol met negativiteit, angst, boosheid en frustraties. Door jouw onderbewustzijn te laten spreken met het trekken van een kaart, weet jij welke affirmatie vandaag bij jou past om meer rijkdom te manifesteren. Dit kaartendeck wordt eigenlijk altijd aangeschaft met het kaarten doe-deck. Door een doe-kaart iedere dag te trekken verhoog je nog meer jouw energie waardoor het rijkdomdeck nog beter zal aanslaan.

Wist je dat….. Of je nu jouw droom al hebt of niet, dat weet het Universum niet. Het Universum reageert op dat waarvan jij met volle overtuiging zegt dat je het al bezit. Daarom zijn deze kaarten ook in de tegenwoordige tijd. Het is aan jou de taak om het met pure waarheid uit te spreken en ook tot in het diepste van jouw lichaam te voelen dat je echt meent wat je zegt.

Wat is dat nou precies affirmeren?

Affirmeren (jouw waarheid en dromen uitspreken) zorgt ervoor dat jij jouw energie verhoogt. Door het verhogen van jouw energie, kom je in hogere universele vibraties. Deze vibraties helpen jou meer positiviteit aan te trekken, waardoor jouw leven zal veranderen.

Letterlijke vertaling van affirmatie is: bevestiging, bekrachtiging.
Affirmaties zijn niet anders dan je gedachten, die je door herhaling van deze gedachten, steeds meer gaat geloven en door het herhalen ervan gaan ze zich uiteindelijk manifesteren (ontpoppen) in je leven. De wet van de aantrekkingskracht dus. Maar affirmaties zijn ook gebaseerd op het principe dat je hersenen geloven wat ze vaak zien of horen, denk aan school, het journaal etc. Om de juiste woorden te spreken en dus juist de positiviteit aan te boren, hebben wij kaarten geschreven met affirmaties.
52 kaarten per deck om precies te zijn. Ze hebben het formaat van een ‘gewoon’ kaartendeck en ligt dus goed in de hand.

Zo hebben we de doe kaarten, hiermee ga je activiteiten doen waar jij je goed door gaat voelen.
En het affirmatiedeck, deze bestaat uit 4 onderdelen, namelijk: rijkdom, gezondheid, liefde en dromen waarmaken.

Deze affirmatiekaarten kun je dagelijks inzetten, zelfs meermaals per dag.
Deze kaart wordt aan jou gegeven door je onderbewustzijn. Jouw onderbewustzijn wordt veel weggedrukt door jouw bewustzijn, jouw ego, vol met negativiteit, angst, boosheid en frustraties. Door jouw onderbewustzijn te laten spreken door het trekken van een kaart, weet jij welke stappen je moet zetten om gelukkiger te worden.

Hoe gebruik ik deze kaarten?

De kaarten kun je ieder moment van de dag trekken. Meeste mensen beginnen de dag met het trekken van een kaart waarmee zij hun instelling van de dag bepalen.
Zit je even niet lekker in je vel, is er iets vervelends gebeurt of gezegd of zegt jouw ego teveel nare dingen tegen je? Onderbreek dit en trek een kaart.

Het is ook leuk bij een feestje om iedereen een kaart te laten trekken, vooral de reacties van anderen zijn vaak erg mooi.

Het doe-deck is mooi te combineren met een van de affirmatiedecks. De meeste schaffen dan ook het doe-deck als een affirmatiedeck aan.

Ook leuk om te geven, als je weet dat iemand wel een steuntje in de rug kan gebruiken of als je samen wil genieten van het doe-deck. Vooral tijdens de Corona-crisis is het belangrijk dat wij positief blijven denken.