Naar de inhoud springen

Priscilla van Rijn

Priscilla van Rijn wordt op 16 april 1988 geboren te Duivendrecht, daar blijft zij tot haar 10e wonen, waarnaar haar ouders beslissen te verhuizen naar Almere. ‘Hoe hebben zij ooit die stap kunnen maken?’ denkt zij vaak. Een ding is zeker, in Almere blijft zij niet!

Op school was zij altijd al een ‘dromertje’, hield niet van hokjes en al helemaal niet van ‘moeten’. De wereld heeft zoveel te bieden, hier blijft zij niet!
Na haar trip naar Nicaragua en haar afgeronde studie International Business, besluit ze haar droom: Reizen, achterna te gaan. En vooral naar Australiƫ, waar zij als klein kind al de mooiste verhalen over hoorde van haar familie die daar woont.

Bij terugkomst valt ze weer terug in de realiteit en besluit ze ook daar weer tegenin te gaan. Ondernemen, dat gaat het worden. Schrijven en dan zelf uitgeven in haar eigen uitgeverij. Pumps in de Jungle is een feit!

Na het boek heeft zij de smaak te pakken en start zij samen met haar moeder 7tot7 en de Dokterstelefoon, twee succesvolle callcenters. Tussendoor ontwerpt en verkoopt zij ook nog een hammamdoekenlijn Purify en woont ze inmiddels in Amsterdam!

Inmiddels zijn we jaren verder, zijn de bedrijven verkocht en geniet zij van wat het leven te bieden heeft. Woont ze nog steeds samen in Amsterdam, met de beestenboel en partner, is zij inmiddels Medium geworden, blijft ze ondernemen, begeleid ze ook ondernemers, reist ze veel en heeft een heuse missie om meer positiviteit aan de wereld te geven door dit aan mensen te leren.
Kortom, Priscilla zit niet stil!

Onlangs heb ik nog een mooi interview gehouden met dank aan Sizo Body and Health