Naar de inhoud springen

21 december

21 december 2020

‘Wat is hier zo bijzonder aan?’ Hoor ik je denken.

Astrologisch gezien is dit een heel bijzondere dag. De dag dat Jupiter en Saturnus heel dichtbij elkaar staan. De laatste keer was ongeveer 800 jaar geleden.

Hiermee zal het tijdperk van Aquarius aanbreken, dit betekend dat er shift zal plaatsvinden in de wereld. Waar wij in het vorige tijdperk alleen maar rekening hielden met kapitalisme, fossiele brandstof en vervuiling. Met het tijdperk van Aquarius zal er zich een nieuw tijdperk ontvouwen. Maar hoe ziet dit er nu uit?

We gaan bewuster en duurzamer leven, met ons verfijndere bewustzijn kunnen wij ook meer dingen op gaan pikken, die lange tijd voor vele niet doorkwamen. Vrijheid en autonomie staan centraal. Om van daaruit betere verbindingen te creëren en sterkere gemeenschappen te vormen. De controle zal minder van bovenaf komen en makkelijker vanuit jouw (hogere) bewustzijn stromen.

Waar we in het vorige tijdperk veel te maken hadden met schaarste, breekt nu een tijd van overvloed aan.
Het is daarom ook heel fijn om morgen het nieuwe tijdperk in te gaan luiden, maar begin daar vandaag al mee met jouw wensen op te schrijven.

Bedenk je heel goed wat  je zou willen en waarom. Wat betekend het voor jou om bijvoorbeeld meer vrijheid te hebben? Maar wat is vrijheid voor jou? Voor de een is dat werken vanuit het buiteland, voor de ander onbeperkt reizen en weer voor een ander financiële vrijheid. Bedenk je dus heel goed wat je wil.

Morgen zijn er diverse meditaties die je kan volgen. Als we morgen met zijn allen regelmatig mediteren, positief denken en liefde en licht verspreiden over de wereld, kunnen we deze shift niet nog mooier beginnen! Zit je op je werk, net als ik, no problem! Loop af en toe even weg, als je op het toilet zit, probeer dan even te denken aan een mooie nieuwe wereld. Maar heel belangrijk, visualiseer jouw beeld van jouw en onze toekomst. Hoe zie jij het voor je op zijn allermooist?

Schrijf vandaag dus op wat jij wil manifesteren, herhaal dit morgen en heel belangrijk, blijf ook visualiseren. Al is het maar voor 5 minuten.

Ik wens jou een super mooie reis morgen en blijf op de hoogte via mijn Instagramkanaal. Tot snel!

https://www.instagram.com/positive.energy.inspirator/?hl=nl